menu
logo
tekstvlak
payoff
facebook
linkedin
email
welzijn
logo
Samen dingen mogelijk maken

Zelfstandig en mobiel blijven wordt voor ouderen de komende jaren een uitdaging.
Ouderen wonen het liefst zo lang mogelijk thuis. Als ouderen zich met behulp van hun omgeving niet meer thuis kunnen redden, volgt door de gemeente of zorgverzekeraar gefinancierde zorg. Voor een groeiende groep ouderen wordt het moeilijker zelfstandig te blijven. Deze ouderen kunnen kwetsbaar zijn vanwege het wegvallen van een partner of door eenzaamheid.

Voor wie
De dienstverlening is bedoeld voor zelfstandig thuiswondende mensen, eventueel met een ziekte, beperking of

pand
Balanz Fysiotherapie
Bamendaweg 36, 3319 GS Dordrecht
078 616 30 33. balanz@planet.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur (bovenzaal sluit op vrijdag om 19.00 uur). Zaterdag en zondag van 09.30 tot 12.00 uur. In juli en augustus op zondag gesloten.
Fitness
Valpreventie
Fitness
handicap, die onvoldoende beschikken over een eigen sociaal netwerk en daardoor primaire sociale omgang missen. Balanz wil u niet aan hun lot overlaten en biedt ondersteuning.

Fitness heeft drie hoofddoelen:

Hoe
De diensten worden aangeboden door medewerkers van Balanz. Alles gaat op afspraak.
Voor het maken van de afspraak  kunt u bellen met Balanz 078 - 616 30 33.

De diensten zullen worden aangeboden in blokken van één, twee of drie uur. Voor het maken van de eerste afspraak belt u met bovenstaand telefoonnummer.

Tijdens uw eerste afspraak doet u een gratis kennismakingsgesprek met een medewerker van Fitness, waarbij u samen bekijkt welke activiteiten u wilt doen en de duur hiervan.

KLIK HIER voor dienstverlening en activiteiten >