Lifestyle
menu
logo lifestyle
tekstvlak
payoff
tekstonder
facebook
linkedin
email
logo balanz
FYSIO
DRECHTMAX
logo yulius
logo lifestyle
BALANZ
Gesprek in beweging
Het programma Gesprek in Beweging is ontwikkeld voor personen die een angst- of depressieve stoornis dreigen te ontwikkelen, of die reeds in lichte mate met deze problematiek worstelen. Klachten als vermoeidheid, spierklachten, hoofdpijn, overgewicht, hoge bloeddruk, bewegingsangst en gebrek aan zelfvertrouwen zijn daarbij belangrijke indicatoren.

Het uitgangspunt is dat een gezonde lifestyle - in de vorm van gezond bewegen, gezond denken en gezond eten - werkt tegen (het ontwikkelen van) angst- en depressieklachten.
pand
top
Balanz Fysiotherapie
Bamendaweg 36, 3319 GS Dordrecht
078 616 30 33. balanz@planet.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur (bovenzaal sluit op vrijdag om 19.00 uur). Zaterdag en zondag van 09.30 tot 12.00 uur. In juni, juli, augustus en september op zondag gesloten.
LIFESTYLE
FITNESS
topboven
De weegschaal in Balanz
Arbeidsreïntegratie
Diabeter Bewegen
Gesprek in Beweging
Gewichtsconsulent
Gezondheidsmanagement
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Sportvoedingsconsulent
Testen/Meten bij bedrijven
 
 
Lifestyle
In een groep van 6 tot 10 personen komt u wekelijks een dagdeel samen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut van Balanz en een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige van Yulius. In een aantal sessies wordt u een programma aangeboden van psycho-educatie, voedingsadviezen, op de persoon afgestemde fitness activiteiten en persoonlijke begeleiding.

Gesprek in Beweging is een samenwerkingsverband van Yulius Dordrecht en Balanz Fysiotherapie.