Fitness
menu
logo fitness
tekstvlak
payoff
facebook
linkedin
email
logo fitness
Kidz in Balanz
Kidz in Balanz is een beweegprogramma voor kinderen tussen 8-18 jr met overgewicht, Balanz is in 2004 al gestart met dit succesvolle programma, waarbij kinderen door middel van training en voedingsadviezen aan het overgewicht of lichamelijke conditie kunnen werken. De training bestaat uit begeleidde fitnesstraining.

De gewichtsconsulente verzorgt de gewichtsconsulten en geeft ouder(s) en kind(-eren) adviezen in verstandige voedingkeuzes. Elke 3-4 weken wordt uw kind gewogen en wordt de voortgang besproken.
pand
Balanz Fysiotherapie
Bamendaweg 36, 3319 GS Dordrecht
078 616 30 33. balanz@planet.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur (bovenzaal sluit op vrijdag om 19.00 uur). Zaterdag en zondag van 09.30 tot 12.00 uur. In juli en augustus op zondag gesloten.
logo Kidz
Balanz biedt uw kind een omgeving waar uw kind niet gepest wordt door anderen. Plezier in bewegen staat voorop en het leuke contact met andere kinderen wordt gestimuleerd.

De gewichtsconsulten en begeleiding worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de basis- of aanvullende verzekering .
Voor vergoeding via de zorgverzekeraar moet er sprake zijn van Obesitas (bel Balanz voor informatie) en moet u worden verwezen door de (kinder-)arts.

Kinderen die geen Obesitas hebben maar wel overgewicht, kunnen ook aan het programma deelnemen (abonnement).
Axé
Bedrijfsfitness
Cardiofitness
Circuittraining
Kidz in Balanz
Krachttraining
Latin Moves / Zumba
Nationaal Bedrijfsfitness
Perfect Pilates
Spinning
 
 
Fitness